Auton renkaat

Myymme ja asennamme laadukkaita renkaita asiakkaiden käyttötarkoituksen mukaisesti. Meiltä saat sopivat renkaat kaiken merkkisiin autoihin. Myymälämme palvelee Haminassa Paijärvellä. Ota yhteyttä ja kysy ajankohtainen tarjous!

Asennus- ja rengashotellipalvelut

Asennamme renkaat paikoilleen ammattitaidolla. Tarjoamme myös rengashotellipalvelut, eli halutessasi voit jättää renkaat meille kausisäilytykseen. Näin renkaat eivät vie tilaa kotonasi eikä sinun tarvitse kuljettaa niitä paikasta toiseen, vaan renkaat odottavat sinua valmiina seuraavaa vaihtoa varten.

Asennus ja kierrätysmaksu sisältyvät hintaan. Viikkotarjouksilla pyrimme tasapainottamaan varastoa, ja hinnassa on silloin tuntuva etu.

Ota yhteyttä ja kysy rengastarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alusta-Apu Tmi
Vetokoskentie 4
49640 Paijärvi

Y-tunnus: 12126161
Puh: +358400840602

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alusta-Apu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä!

Tällä sivulla on hintaesimerkkejä varastossamme yleisesti pidettävistä renkaista. Mikäli et löydä etsimääsi kokoa tai merkkiä, ota yhteyttä, niin saat tietää saatavuuden, hinnan ja toimitusajat.